traducció - translate - traducción

dilluns, 31 d’agost de 2015

FEM NET ABANS DE MARXARHem de fer net abans de marxar. La Convergència de CIU, la d'abans, la gent que hem viscut de prop la vida dels pobles del Principat, sabem que era un pou de corrupteles. Treballadors a sou de Consells Comarcals que treballaven per a empresaris de la zona (Segarra), un munt de polígons industrials construïts amb diner públic i destinats a empreses logístiques privades; els casosPalau, Treball, Casinos... etc.

Altra cosa és que en Mas, potser cansat de veure l'evidència davant els seus ulls, hagi pretès acabar amb aquestes corrupteles, com sembla bastant evident que, almenys, ho ha intentat. Per tant, estic convençut que el que reclama Oriol Junqueras és un gest clar de "desmarcatge" i d'afirmació granítica en contra de qualsevol corrupció. I n'estic segur, a més, que aquest gest el tindrem ben aviat.

Per altra banda, que l'estat jugui el més brut que pugui i el més barroer que sàpiga, no ens eximeix de les nostres responsabilitats polítiques. I pels que volem un  país nou, ha de ser nou de baix a dalt,  i cremar el vell, com fem per Sant Joan amb els trastos i andròmines del passat. 

Això no ens debilita, ans al contrari; ens enforteix. No siguem com ens han anat mostrant els nostres ocupants i governants de Castella, i no defensem "lo nostro", el "qué hay de lo mio", simplement perquè és nostre. Recuperem l'autocrítica autòctona i mantinguem la guàrdia alta tant davant les maniobres brutes de les clavegueres de l'estat, com del llast antic i feixuc que arrossega Convergència, malgrat els esforços de Mas per separar el gra de la palla, per a mi força evidents. 

No deixem que els nervis i el pànic histèric que pateixen els nacionalistes espanyols canviï de bàndol. Si fem les coses bé, tot anirà bé. I el fer net i esbandir les restes de corrupció ha de ser no ja una aspiració sine qua non, sinó la principal prioritat abans de tancar la porta per engegar motors.

Que ningú no calli, que tothom hi digui la seva. Estem fent alguna cosa nova i és de tothom... fem-la i siguem-ne conscients. No cal res més... En la mesura que recuperem la nostra manera de fer, ens hi reconeixerem totes i tots, arreu. 

Del pou de merda en què els mateixos ocupants i governants han deixat l'estat espanyol ja se'n ocuparan.

#guanyarem
Quico Romeu


CONTRACTA'NS AQUÍ: http://indigentsadojo.blogspot.com.es/p/s-carregant.html
Publica un comentari a l'entrada