traducció - translate - traducción

diumenge, 15 d’octubre del 2017

PREPAREM L'ÈPICA PER GUANYAR LA LLIBERTAT

Font: desconeguda, rebut per whatsapp

La setmana que comença, aquest dilluns 16 d'octubre, és decisiva. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, haurà de respondre, després d'haver ofert diàleg, el requeriment del govern espanyol sobre la Declaració d'independència. 

Jordi Sànchez i Agustí Alcoberro, camí de Madrid
El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, amb el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el major i una intendent dels Mossos d'Esquadra, tornen a declarar davant l'Audiència Nacional per uns suposats delictes que són un abús de dret i amb l'amenaça latent que hi hagi detencions. La separació de poders, a l'Estat espanyol, ha desaparegut.

L'1 d'octubre vam votar i la nostra veu va ser clara i forta. Estiguem preparats per mobilitzar-nos pacíficament i defensar les nostres institucions, el Sí del referèndum i les nostres llibertats. Estiguem atents a les comunicacions oficials: al correu, al canal obert de Telegram, a les xarxes socials, a les declaracions públiques de les persones que ens representen, el mateix Jordi Sànchez i el vicepresident Agustí Alcoberro. 

No escampem rumors, hi pot haver molta confusió, sovint interessada.

La República Catalana ja arriba!


Assemblea Nacional Catalana


Pots seguir Boladevidre
Twitter:       @Boladevidre