traducció - translate - traducción

diumenge, 4 de juny del 2017

Fantasma!

golfo

Benvolgut, o no, Gonzalo:

Veig que l'estora segueix sent un objecte molt apreciat a les llars. Com a ornament estaria pel meu gust a l'alçada d'una escombreta del vàter o d'una foto de Franco. No obstant això, hi ha algunes estores adorables: el bigoti d'Aznar, el pèl del pit d'Aznar, Aznar en la seva totalitat ... no sé ... molts. N'hi ha fins i tot que contenen un cert missatge de socors.

fotos-originales-de-cuidado-con-el-perro-cuidado-con-los-niños

Comprovo joiós també, que has decidit posar una catifa a casa teva. Decisió encertada perquè et passes el dia al camp i potser trepitgis algun que altre excrement d'animal. Hi ha lleis de l'atracció en l'univers que encara resten per investigar. "Merda crida a merda" va dir un docte professor de Harvard ... o potser va ser el votant de VOX. El que queda clar és que un golfista ha d'acceptar el repte d'estar sempre perfecte. I més si és un patriota machote. Està molt bé posar estores. En tot cas és millor que col·locar nans de jardí amb cara d'anar passats de coca o d'Álvaro Ojeda entrant per primera vegada en una biblioteca.

Tot i això, m'ha cridat l'atenció un fet. Bé ... tampoc cal ser Grissom per adonar-se'n. Em refereixo al fet que l'estelada està més neta que la llibreta en què Rajoy apunta les seves propostes per a Catalunya. Això em porta a dues conclusions: o el golf t'ha ensenyat a levitar o és que ets un fantasma. Jo prefereixo pensar que la resposta correcta és la segona. I és que des de fa uns anys, no és que Espanya s'hagi omplert de fantasmes, és que han sortit tots de cop a reivindicar-se. Tanta nostàlgia pel passat només s'explica a través de teories paranormals. Seria la versió espanyola de "El sisè sentit": a veces veo fachas. Per això no m'estranyaria que la teva capacitat, com dius, d'utilitzar l'estelada com a estora diàriament i no tacar-, et situa directament en el territori dels fantasmes. En tot cas, et felicito. Pots descartar l'escombra i el pal de fregar com a animals de companyia i centrar-te en coses més importants com, per exemple, rebre aplaudiments pel teu patriotisme. No escoltes ja a la multitud? '' ¡Machote, machote !!! '¡Ese adulto, patriota es de culto!!!

M'acomiado desitjant-te que segueixis sense tocar de peus a terra. Però no t'enlairis massa, no fos cas que un dia et despertin amb la notícia que la república catalana ja és una realitat. Ves per on, ja no serà necessari protestar pel que representa l'himne d'Espanya i tu podràs tornar a versions més adequades d'estores:

largate

Àlex_RibesSegueix-me a:  Twitter @blogsocietat  - Facebook
Font: ¡Fantasma! | Societat Anònima