traducció - translate - traducción

dimarts, 1 de maig del 2018

Anomena-ho com vulguis... "Operación Weyler"

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial




Redacció. LQSomos. desembre 2017
"No hi ha pitjor tirania 

que la que s'exerceix a l'ombra de les lleis 
i sota la calor de la justícia." 

Montesquieu


Us presentem un vídeo que començà a circular just el 21 de desembre coincidint amb les eleccions de "imperatiu legal" a Catalunya. El vídeo no el signa ningú, ningú no n'assumeix l'autoria. Algun podran dir-nos això de "queè no tenim les proves ... l'arrel de la informació". Nosaltres ja vam contestar, la trama que s'explica en aquest vídeo coincideix amb el que ha passat fins ara al "Procés" ... Digues-ho com vulguis.
Aquesta operació va començar a finals de l'any 2014, com a disseny d'estratègia per aturar els efectes de la consulta del 9 de novembre. L'Estat va decidir batejar-la amb aquest nom en homenatge al sagnant militar Valeriano Weyler i Nicolau, que l'any 1909 va reprimir amb duresa al poble català durant l'anomenada "Setmana Tràgica de Barcelona" (1) .
L'operació consistia (ha consistit) en crear una alarma econòmica i social a Catalunya, en què la fugida d'empreses seria un factor clau, parlem de la doctrina del xoc? (2) . Caixabank i Banc Sabadell abandonen Catalunya i això provocaria un efecte de "bola de neu" , altres empreses seguirien el seu camí, el turisme es desploma, els ingressos, etc., gràcies a un decret que facilitaria la seva sortida ... L'operació "Weyler"restà a l'armari el 2017, en què només cal tirar d'hemeroteca per contrastar la perfecta orquestració dels fets, i la sincronització d'esdeveniments, pors, alarmes socials, massa perfectes com per ser casuals... anomena-ho com vulguis.
"La vella pràctica dels tirans és usar una part del poble per tenir sotmesa a l'altra part ... Els timorats prefereixen viure a l'abric del despotisme a aventurar pel procel·lós mar de la llibertat." 

Thomas Jefferson

Notes:

Font: Llámalo como quieras... Operación Weyler - LoQueSomos


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial