traducció - translate - traducción

divendres, 23 de març del 2018

teatRe amb R reclama cada dilluns i cada dimecres la llibertat dels presos polítics. NO CALLAREM!

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial




Cada dilluns a les 20h ens trobem per reivindicat la llibertat dels presos polítics. A la plaça de la Vila de Gràcia, organitzat per ÒC, ANC i CDR de Gràcia No hi faltis!!! No hem de cedir ni un centímetre!!!

Cada dimecres convoquem per reclamar la llibertat dels presos polítics. A les 19h a la Plaça del Rei a Barcelona. Us hi esperem!

Dimecres 14 de març, a les 12h, a l'ANTIC TEATRE de Barcelona, c/ Verdaguer i Callís es va fer la presentació en roda de premsa de l'acte. Us hi esperem!


NO CALLAREM!

El món de la creació ha decidit plantar-se davant els atacs de l'Estat contra la llibertat d'expressió. I s'han organitzat en una plataforma conjunta per reclamar la fi d'aquesta situació: No callarem. El cantautor Cesk Freixas, que dona suport a la iniciativa ha avançat que "intentarem que hi hagi 'No Callarem' a Madrid i a altres llocs. Hem de sortir a buscar aliances i és el que estem fent". 
La plataforma neix per donar resposta a la "deriva autoritària" de l'Estat espanyol, alarmat davant de fets com la ratificació per part del Tribunal Suprem de la condemna de l’Audiència Nacional imposada al raper Valtonyc, la recent resolució pronunciada per l'Audiència Nacional sobre el cas Pablo Hasél, el segrest de 'Fariña', la retirada de l’artista Santiago Serra d'ARCO i també una creixent i preocupant persecució a tuitaires, humoristes i periodistes, entre altres col·lectius. Albert Costa, portaveu del col·lectiu ha sentenciat que "la repressió de l'Estat vol que tu callis. La repressió no ens ha de portar a l'autocensura. Això és el més perillós". 

L'autocensura és el principal risc per als artistes. Però a vegades és inevitable perquè segons què diguin o facin els creadors poden veure afectada la seva carrera. La cantautora Gemma Humet ha explicat que "he patit vetos per pensar i cantar el que canto. Si faig un tipus de cançó i de lletres, la meva entrada a circuits concrets es redueix. Tot i això se suma a la iniciativa per defensar drets i llibertats fonamentals que avui estan en perill, conscient que tot té un risc. "Tinc por perquè tinc un fill petit i no vull acabar a la presó pel que canto. No estem tan lluny de la repressió franquista". 
Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial