traducció - translate - traducción

dilluns, 28 de gener del 2019

L'assassí dels rurals seguia grups ultres al seu Facebook

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

ARTICLE RECUPERAT DEL22 DE GENER DEL 2017

Resultat d'imatges de ismael rodríguez clemente

Ismael Rodríguez Clemente, el presumpte autor del doble homicidi de dos agents rurals aquest dissabte, és seguidor de diversos grups d'ultradreta, tal com es pot veure a través del seu perfil de Facebook. L'home, de 28 anys i de Barcelona, segueix nombroses pàgines de continguts de l'extrema dreta espanyola i nord-americana. 
Algunes de les pàgines que hi ha al seu perfil són: "Cataluña, tierra española", "España unida y solo una bandera" o "Adelante, España". En aquests espais es comparteixen convocatòries i imatges de concentracions de grups ultres, com, per exemple, la que hi va haver el 28 de maig passat a Barcelona, convocada per grups de legionaris sota el lema "A la legió no se la trepitja".
Des de "Cataluña, tierra española", també es defensa l'absolució dels 14 acusats pels actes vandàlics i agressions de Blanquerna l'any 2013, quan van boicotejar la celebració oficial de la Diada organitzada per la delegació de la Generalitat a Madrid. 
Ismael Rodríguez, fidel seguidor de la selecció espanyola, la roja, es definia com "espanyol fins a la mort" coincidint amb un dels seus partits l'estiu del 2014.
L'home també era admirador de pàgines sobre formacions militars com "Fuerzas Armadas Españolas" o "100% con nuestras fuerzas".


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial