traducció - translate - traducción

dilluns, 21 de novembre del 2016

DELEGACIONS DE GOVERN, AMB MENTALITAT DE VIRREGNATS



El bo i "Millo" de cada moment (Delegación del gobierno de España):

● 2016- ....: José Enrique Millo Rocher ("Los responsables de la declaración soberanista, están atentando contra la convivencia pacífica en Catalunya. También hay discusiones y peleas entre amigos, compañeros de trabajo y familias").

● 2012-16: María de los Llanos de Luna Tobarra (Especialista en fer homenatges a la Hermandad de Combatientes de la División Azul i a denunciar ajuntaments per haver-se declarat territori català lliure i sobirà, per la contractació dels trens de l'Onze de Setembre, per no penjar la rojigualda, per impulsar la sobirania fiscal o per penjar estelades…).

● 2011-12: Montserrat García Llovera (La Delegació del Govern espanyol a Catalunya ha prohibit que es disparin salves de trabuc en honor dels 120 patriotes catalans assassinats per l'exèrcit d'ocupació a la Gleva l'any 1714).

● 2004-11: Juan Rangel Tarrés ("A Catalunya no le conviene la independencia de España").

● 2003-04: Susana Bouis Gutiérrez ("Rechazo cualquier acusación de que el Gobierno esconda información sobre el atentado terrorista de Madrid, Estas afirmaciones no hacen más que generar intolerancia y actos de violencia").

● 1996-03: Julia García-Valdecasas Salgado (Filla del rector franquista de la UB, Francisco García-Valdecasas, qui engegà una campanya de repressió contra els estudiants. Néta d'Arturo Salgado, secretari particular de José Calvo Sotelo).

● 1993-96: Miguel Solans Soteras ("La independencia, supondría el establecer fronteras y la imposición de aranceles al Comercio y podría suponer un cambio en el Corredor Mediterráneo, ya que al pasar por una zona arancelaria, encarecería el coste del transporte").

● 1982-93: Francesc Martí Jusmet ( ).



Font: (2) Coordinadora Plataformes per la Independència