traducció - translate - traducción

dissabte, 9 de març del 2019

Canal República cerca col·laboracions per cobrir el #judiciproces

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Resultat d'imatges de canal república

Canal República estem buscant col·laboradors/es que ens ajudin cobrint el Judici del procés.
T’interessa? Escriu-nos un correu a info@canalrepublica.cat indicant la teva disponibilitat setmanal (aproximació de dies i hores en què podries ajudar-nos). Totes les tasques es realitzen online.
Per tal que entenguis millor el tipus de col·laboració que estem cercant, és important que entenguis què és Canal República. Llegeix si et plau la següent informació:

Qui som?

Canal República és un mitjà canalitzador que neix amb l’objectiu de fer front al #mediastorm indiscriminat contra Catalunya i tot el procés de construcció de la República Catalana per part dels mitjans espanyols.
Aquest mitjà de comunicació no interpreta, sinó que mostra les fonts originals de cada fet, declaració, compareixença, comunicat, entrevista o succés. Font de fonts, facilita que el lector pugui trobar l’origen de la notícia, de manera que pugui arribar a les seves pròpies conclusions sense l’esbiaix dels mitjans de comunicació tradicionals ni les seves línies editorials, que li aporten opinió o publiquen la informació de manera tendenciosa.
Amb tot plegat, volem obrir un debat a través de les xarxes socials i altres canals online, sobre tota l’actualitat política, social, econòmica i cultural relacionada amb la construcció de la República Catalana, a partir de tots els esdeveniments que s’han anat succeint des del passat setembre de 2017.
Canal República es diferencia de la resta en el fet que confia en les persones i el seu criteri per interpretar un fet noticiable, sense posar filtres entre la realitat i la ciutadania. Mostra què ha passat i deixa que cadascú, de forma adulta, en tregui les seves pròpies conclusions.
Aquests són els nostres espais a la xarxa:


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial