traducció - translate - traducción

dissabte, 4 de maig del 2019

Fins als pebrots d’hipòcrites i manipuladors | JOAN PUIG

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Resultat d'imatges de tuit de gispert


L’únic error de la presidenta Nuria De Gispert ha estat esborrar una piulada sarcàstica, la pressió d’uns pocs erigits en salvadors de la pàtria espanyola l’han fet sentir-se culpable de la seva llibertat d’expressió. Una pressió que ha vingut acompanyada de la col•laboració de mitjans catalans ( Campanya vergonyosa del Grup Godó) i tertulians que escalfen cadires als nostres mitjans públics i que callen quan Jordi Cañas, Ciudadanos o el PP ens insulten, ens degraden i atien l’odi contra Catalunya.
Ja fa dies, el mateix Toni Albà va patir una persecució de vergonya per exercir la seva llibertat d’expressió, mentre els veritables insultadors professionals campen lliurament pels nostres mitjans i són perdonats dia rere dia. Ara li volen treure la Creu de Sant Jordi a la presidenta De Gispert per la decisió dels mateixos que van aprovar el 155 i que callen impunement davant la repressió viscuda a Catalunya.
Ara, Iceta i Arrimades ens exigeixen que ens agenollem i ens inculpem de “crims de lesa humanitat” i com que alguns sempre estant disposats a demanar disculpes davant els nostres botxins, ens hem de mantenir més ferms que mai en la lluita contra l’estat repressor i els seus representants.

Dic tot això perquè en el seu moment vaig patir un linxament semblant pel fet d’acompanyar a la bona gent de les Illes amb la seva denuncia contra la piscina il•legal del totpoderós Pedro J. Ramírez, i ho vaig aguantar tot, totes les falsedats, insults i injúries contra la meva persona, però el que costa més de suportar és que els teus es posin de costat dels botxins. Això sí que fa mal, i malauradament va passar i vaig tenir càstig polític per gosar denunciar un impresentable.
Per sort, ni que sigui moralment vam guanyar aquella lluita i malgrat que la sentencia no va ser executada (per vergonya de la justícia espanyola), la bona gent de les Illes té un “paper” que diu que la piscina de Pedro J. Ramírez i Ágata Ruiz de la Prada a la costa de Mallorca és i serà sempre il•legal.
Per això entenc i estic al seu costat de la gent com Toni Albà, De Gispert o de tots aquells anònims que pateixen la repressió i no tenen grans suports. Sense ells, la República no serà possible. Per cert i si els hi trèiem la Creu de Sant Jordi a les famílies que van fer fortuna gràcies a la dictadura franquista com els Mateu o els Lara?

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial